Topp & Dubio – Being stuck in the middle of the moment

De eerste tentoonstelling in …ism vindt plaats op 9 maart tijdens Hoogtij#52, de gratis kunstroute door de Haagse binnenstad. Het kunstenaarsduo Topp & Dubio zal de ruimte officieel inwijden met een project dat ingaat op de bijzondere presentaties die in deze tentoonstellingsruimte moeten gaan plaatsvinden. Met het project Being stuck in the middle of the momentdoen Topp & Dubio een poging om een presentatie te maken die tegelijkertijd een performance, installatie, solotentoonstelling als groepstentoonstelling is.

Onderdeel van de presentatie is een actie in de voormalige winkelruimte waar geen kunst maar kunstenaars worden tentoongesteld. Voor het project zijn 25 zeer verschillende kunstenaars aangetrokken die als enige overeenkomst hebben dat zij kunstenaar zijn. De kunstenaars variëren in leeftijd, discipline en achtergrond, en hebben nooit eerder met elkaar gewerkt. Topp & Dubio zullen zichzelf ook tentoon stellen als onderdeel van deze groep. In de tweede ruimte worden 25 eerder uitgevoerde Topp & Dubio acties getoond. Deze acties zijn de afgelopen jaren in de publieke ruimte in Den Haag uitgevoerd en geven een retrospectief beeld van hun werk, dat zich richt op ‘het moment’.

BeingStuck_pattern

…ism project space | Westeinde 31a, 2512 GS Den Haag
vrijdag 9 maart 2018 | 19.00-23.00 uur | Hoogtij#52 – gratis kunstroute door de Haagse binnenstad| website Hoogtij

…ism projects space will be officially inaugurated by the artist duo Topp & Dubio. The project will be executed live by 25 artists in what is to be a site-specific installation, performance,  solo- and group exhibition in one.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s